Če imate vprašanja o naših tečajih meditacije ali bi se radi prijavili, pošljite e-mail na naslov info@kadampa-si.org.

ali nas pokličite ali pošljite SMS na
070 31 45 48.“Z zaupanjem
do najvišje sreče”

Ali zaupate svojemu potencialu za dosego čiste trajne sreče?

Po budizmu ima vsakdo potencial za dosego odličnosti, kot so brezmejna ljubezen, sočutje in modrost, ki bodo prinesle nam in drugim najvišjo srečo. Metode za to so znane iz Budovih naukov in so nam na voljo. Kaj nam torej ovira pot do tega?

Če ne zaupamo svojemu potencialu – če nismo prepričani, da sploh obstaja, ali če nimamo dovolj samozavesti – ga nikoli ne bomo uresničili. Zato je zaupanje bistveno.

V tem poldnevnem tečaju bo gen Palden z modrostjo izkušenega vaditelja in na razumljiv način predstavil mnoge praktične metode za razvoj tega zaupanja, in vas spodbudil, da jih uporabite v meditaciji in potem tudi v vsakdanjih dejavnostih.

Tako boste razvili močan občutek optimizma in samozavesti, in tudi neizčrpno energijo, s katero boste hitro in radostno napredovali na svoji poti do najviše sreče.

Termin: v nedeljo 10. decembra 2017, 10:30 do 13:00

Lokacija: Center Maitreja, Tržaška 2, Ljubljana (Kako do tja?)

Vstopnina: 20.00 €

Prijavnica je tu.

Vabljeni!

Gen Kelsang Palden je redni učitelj Kadamskega meditacijskega centra Avstrija. Prakticira že od 2004. leta pod vodstvom svojega Duhovnega voditelja, Častitega gešeja Kelsang Gyatsa Rinpočeja, ustanovitelja NKT, in je od 2009. leta posvečen kot budističen menih.

Gen Palden predaja radost in navdih budistične meditacije in vsi ga spoštujejo in cenijo zaradi njegove praktičnih naukov in inspiracijskega zgleda sodobnega budističnega vaditelja.

Special events Poldnevni tečaj z gen Paldenom

Poldnevni tečaj
“Z zaupanjem do najvišje sreče”

nedelja 10. decembra 2017

z gen Kelsang Paldenom, rednim učiteljem Kadamskega meditacijskega centra Avstrija.

center Maitreja sodobni budizem v Sloveniji

© Center Maitreja 2017

Budistični  Center Maitreja

070 31 45 48

info@kadampa-si.org